Reseptilääkkeet ja lääkejakelu

Reseptilääkkeet turvallisesti – myös kotiinkuljetuksella

Sekä Pieksämäen I Apteekin että Kontiopuiston Apteekin henkilökunta koostuu lääkealan koulutetuista ammattilaisista, jotka neuvovat ja opastavat sinua niin reseptilääkkeiden kuin muidenkin lääkkeiden ja lääkehoidon suhteen.

Reseptilääkkeitä noutaessasi saat meiltä tarvitsemasi opastuksen lääkkeiden käyttöön ja annostukeen. Kerromme myös, mikäli sinulle määrätty lääke kuuluu lääkevaihdon piiriin ja siitä on saatavissa hinnaltaan edullisempi viitehintainen rinnakkaislääke. Apteekeissamme saat apua myös kokonaislääkityksesi sekä käyttämiesi lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistamiseen – lue lisää täältä »

Reseptin uusiminen

Uusi lääkereseptisi vaivattomasti kauttamme! Välitämme sähköiset reseptien uusintapyynnöt lääkärille asiakkaidemme puolesta. Palvelu on maksullinen.


Koneellinen Oma-annosjakelupalvelu tuo sujuvuutta arkeen

Koneellinen Oma-annosjakelupalvelu on lääkejakelupalvelu, jossa saat säännöllisesti otettavat reseptilääkkeet sekä muut lääkkeesi kätevästi annospusseissa. Palvelu on

  • TURVALLINEN – lääkehoitosi tarkistetaan Procuro-ohjelmalla, minkä ansiosta turhat lääkkeet ja yhteisvaikutukset saadaan karsittua. Annospussien mukana saat annostuskortin, josta näet aina ajantasaisen lääkityksesi.
  • HELPPO – saat säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet ja vitamiinit valmiissa, selkeästi merkityissä annospusseissa. Pusseihin on kirjattu myös kellonaika muistuttamaan lääkkeenottoajasta. Näin lääkkeet tulee otettua oikeassa järjestyksessä.
  • TALOUDELLINEN – säästät rahaa. Lääkevaihdot ja -kokeilut onnistuvat ilman hävikkiä, koska sinulle toimitetaan kerralla vain kahden viikon lääkkeet. Maksat vain palvelusta ja jaetuista lääkkeistä.

Annosjakelupalvelu vähentää potilaan ja omaisten huolta lääkehoidosta. Kysy rohkeasti apteekkimme jakelutiimiltä annospalvelusta. Muista myös kysyä KELA:lta eläkettä saavan hoitotuesta – KELA huomioi annosjakelukulut päätöksessään.

Lue lisää Oma-annospalvelusta sivustolla www.oma-annos.fi »

EasyMedi-lääketilausliittymä

EasyMedi on helppokäyttöinen tilausliittymä netissä. Se toimii hyvin eri päätelaitteilla ja mahdollistaa lääketilaukset sekä toimitukset niin palvelutaloihin kuin hoitokoteihin. Tarjoamme palvelua toistaiseksi vain ammattilaiskäyttöön, mutta tapauskohtaisesti voimme harkita liittymän avaamista myös yksityisasiakkaille.

Käärmeet

Tervetuloa apteekkeihimme!

Pieksämäen I Apteekin ja Kontiopuiston Apteekin asiantuntevat ja ystävälliset työntekijät palvelevat sinua niin reseptilääkkeisiin kuin itsehoitolääkkeisiin ja apteekkikosmetiikkaan liittyvissä tarpeissasi. Muista myös apteekkiemme muut palvelut, kuten laboratorio- ja rokotuspalvelut. Lämpimästi tervetuloa!

Katso aukioloaikamme

Aukioloajat

Pieksämäen I Apteekki

Parillisilla viikoilla:

ma - pe 8.30 - 18.00
la 9.00 - 15.00
su suljettu

Päivystysviikoilla (parittomat viikot):

ma - pe 8.30 - 19.00
la 9.00 - 17.00
su/pyhät 11.00 - 17.00

Kontiopuiston apteekki

ma - pe 9.00 - 16.30
la - su suljettu