Schengen-todistuksista astmapalveluihin

Tutustu apteekkiemme muihin palveluihin

Pieksämäen I Apteekki sekä Kontiopuiston Apteekki palvelevat sinua luottamuksella ja ammattitaidolla – olitpa tulossa tarkistuttamaan lääkitystäsi tai lähdössä matkalle. Alta löydät lisätietoa vähemmän tunnetuista, mutta silti tärkeistä apteekkipalveluistamme. Muista myös rokotus- ja laboratoriopalvelumme!

Verenpaineen mittaus

Apteekeissamme voit mittauttaa verenpaineesi edullisesti ja luotettavasti. Varaa aikaa riittävästi ja levähdä 15 minuutin ajan ennen mittausta. Palvelun hinta on 3 euroa.

Kopiot sähköisistä potilasohjeista matkailijoille

Kun lähdet matkalle, muista ottaa mukaasi sekä reseptilääkkeesi että niiden reseptit. Jos käytössäsi on sähköinen resepti, voimme apteekeissamme tulostaa meiltä toimitettujen lääkkeiden potilasohjeista jäljennökset.

Schengen-todistukset matkailijoille

Matkustaessasi Schengen-maihin tarvitset todistuksen huumausaineiksi tai psykotrooppisiksi aineiksi luokitelluista lääkkeistä. Todistus on voimassa 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä ja se on maksullinen. Tällaisen Schengen-todistuksen voit hakea apteekeistamme.

Todistuksen hakemista varten tarvitset mukaasi lääkepakkauksen, potilasohjeen sekä matkustusasiakirjan eli passin tai henkilökortin.

Lue lisää Schengen-todistuksesta

Astmapalvelu

Astmapotilaille suunnattu astmapalvelu auttaa varmistamaan lääkehoidon onnistumisen ja parantamaan sairauden hallintaa. Palveluun kuuluu lääkityksen käytön tarkistus sekä opastus ja neuvonta.

Haluatko kysyä lisää palveluistamme? Ota yhteyttä!

Pieksämäen I Apteekki ja Kontiopuiston Apteekki tarjoavat monipuolisia palveluja sinun ja terveytesi parhaaksi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja tiedusteluihisi palveluihimme liittyen.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Aukioloajat

Pieksämäen I Apteekki

Parillisilla viikoilla:

ma - pe 8.30 - 18.00
la 9.00 - 15.00
su suljettu

Päivystysviikoilla (parittomat viikot):

ma - pe 8.30 - 19.00
la 9.00 - 17.00
su/pyhät 11.00 - 17.00

Kontiopuiston apteekki

ma - pe 9.00 - 16.30
la - su suljettu