Itsehoitolääkkeet ja lääkeneuvonta

Löydä sopivat itsehoitolääkkeet ja -tuotteet asiantuntijan opastuksella

Reseptilääkkeiden lisäksi Pieksämäen I Apteekin ja Kontiopuiston Apteekin tuotevalikoimiin kuuluvat erilaiset reseptivapaat itsehoitolääkkeet ja -tuotteet, jotka on tarkoitettu lievien ja lyhytaikaisten oireiden tilapäiseen hoitoon. Koulutetut työntekijämme auttavat myös varmistamaan käyttämiesi resepti- ja itsehoitolääkkeiden yhteensopivuuden.

Itsehoitolääkkeet kattavasta valikoimasta

Tarvitsetko apua kipuun, allergiaan tai vatsavaivoihin? Apteekkiemme itsehoitolääkkeet tuovat helpotusta moneen eri vaivaan ja tarpeeseen.

Valikoimiimme kuuluvat muun muassa

Molempien apteekkiemme henkilökunta neuvoo ja auttaa sinua löytämään sopivimmat itsehoitolääkkeet ja tuotteet sekä opastaa niiden turvallisessa ja tehokkaassa käytössä.

Lääkeneuvonta ja lääkitysten tarkistus

Tarjoamme asiakkaillemme myös lääkityksen tarkistuspalvelun, jossa selvitämme asiakkaan kokonaislääkityksen ja lääkkeiden yhteensopivuuden sekä varmistamme oikeat päivittäiset ottoajankohdat ottaen huomioon esimerkiksi aterioinnit. Tarvittaessa tarkistamme myös lääkkeen soveltuvuuden iäkkäälle henkilölle.

Lääkityksen tarkistamiseksi sinun tulee tilata lääkityksen tarkistuspalvelu ja toimittaa apteekille etukäteen tiedot paitsi käyttämistäsi reseptilääkkeistä myös käytössäsi olevista itsehoitolääkkeistä ja luontaistuotteista. Lääkelistan pohjan voit tulostaa täältä »

Palveluun kuuluu noin puoli tuntia kestävä tapaaminen, jossa käymme läpi tarkistuksen tuloksia ja neuvomme tarvittaessa lääkitykseen liittyvissä asioissa. Palvelun päätteeksi saat itsellesi yhteenvedon tarkistuksesta.

Tervetuloa palveltavaksi!

Tule tutustumaan Pieksämäen I Apteekin ja Kontiopuiston Apteekin itsehoitotuotteisiin ja keskustelemaan henkilökuntamme kanssa. Voit myös varata ajan lääkityksesi tarkistuspalvelulle.

Katso yhteystietomme

Talvella 2018–2019

Talvella 2018–2019 tarjoamme asiakkaillemme laajemman farmaseuttisen palvelun, LHA:n, eli lääkehoidon arvioinnin. Palvelussa lääkitystä käydään läpi entistäkin syvällisemmin.

Aukioloajat

Pieksämäen I Apteekki

Parillisilla viikoilla:

ma - pe 8.30 - 18.00
la 9.00 - 15.00
su suljettu

Päivystysviikoilla (parittomat viikot):

ma - pe 8.30 - 19.00
la 9.00 - 17.00
su/pyhät 11.00 - 17.00

Kontiopuiston apteekki

ma - pe 9.00 - 16.30
la - su suljettu