Laadukasta apteekkikosmetiikkaa Pieksämäeltä

Hellävaraiset, mutta tehokkaat ihonhoitotuotteet huippumerkeiltä

Apteekkikosmetiikka tarjoaa avun laadukkaiden ihonhoitotuotteiden löytämiseen – olitpa sitten herkkäihoinen, hajusteallergikko tai mahdollisimman puhtaan kosmetiikan ystävä. Pieksämäellä sijaitsevista Pieksämäen I Apteekista sekä Kontiopuiston Apteekista löydät kattavan valikoiman hoitavia ja ravitsevia ihonhoitotuotteita tunnetuimmilta apteekkikosmetiikan merkeiltä.

Kattaus vakiosuosikkeja ja kausituotteita

Alati päivittyvät ja sesonkien mukaan vaihtelevat kosmetiikkatuotteiden valikoimamme tarjoavat valinnanvaraa kaikenikäisille. Tarjontaamme kuuluvat mm. kasvovoiteet ja kasvojen puhdistustuotteet, vartalotuotteet, meikit, aurinkovoiteet, yleisvoiteet sekä muut ihonhoidon tuotteet laatumerkeiltä:

ACO Hud

Pohjoismainen ihonhoitotuotteiden ja lääkevalmisteiden merkki kehittää ja valmistaa ylellisiä ihonhoitotuotteita omassa laboratoriossaan. Tuotesarjaan kuuluu sekä hajustettuja että hajusteettomia tuotteita.

Avène

Herkälle iholle sopiva ranskalainen Avène-ihonhoitosarja perustuu ihoa rauhoittavan Avène-terveyslähdeveden käyttöön. Kaikki tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvomina.

Louis Widmer

Sveitsiläinen ihonhoitosarja pohjaa uusimpaan dermatologiseen tietämykseen. Tuotteet ovat joko miedosti hajustettuja tai hajusteettomia ja ne valmistetaan aina ilman eläinkokeita.

La Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntija La Roche-Posay tunnetaan turvallisten ja hyvin siedettyjen herkän ihon tuotteistaan, jotka sisältävät ihoa rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

IDUN Minerals – allergisoimaton mineraalimeikkisarja

NYT LOPUT -30%

Ruotsalainen mineraalimeikkisarja tarjoaa hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä myös herkkäihoisille. Sarjan tuotteet perustuvat puhtaisiin ja luonnollisiin mineraaleihin ilman turhia lisäaineita.

Vichy

Lähdevettä sisältävät ihonhoitotuotteet on suunniteltu lääketeollisuudessa ja testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa. Hypoallergeeniset tuotteet sopivat herkälle iholle eivätkä tuki ihohuokosia.

Favora

Suomalainen ihonhoitosarja tarjoaa puhtaista ja turvallisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita herkällekin iholle. Favora-tuotteet eivät sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita.

Tervetuloa tutustumaan apteekkikosmetiikan valikoimiimme!

Pieksämäen I Apteekki ja Kontiopuiston Apteekki toivottavat sinut tervetulleeksi tutustumaan apteekkikosmetiikan monipuoliseen tarjontaan. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivimmat tuotteet – tule ja kysy lisää!

Katso yhteystietomme

Aukioloajat

Pieksämäen I Apteekki

Parillisilla viikoilla:

ma - pe 8.30 - 18.00
la 9.00 - 15.00
su suljettu

Päivystysviikoilla (parittomat viikot):

ma - pe 8.30 - 19.00
la 9.00 - 17.00
su/pyhät 11.00 - 17.00

Kontiopuiston apteekki

ma - pe 9.00 - 16.30
la - su suljettu